top of page

Verdwenen multimiljonair gevonden

Kamerverhalen is een schrijfgenootschap, gevestigd in Parkstad Limburg.
De schrijf-estafette is terug van weggeweest! Elke twee weken verschijnt er een nieuw verhaal van één van onze auteurs.
Marjo heeft zich laten inspireren door Ludy's verhaal. Wat is er toch gebeurd met de hoofdpersoon van zijn verhaal, verloren in de rimboe?

Verdwenen multimiljonair gevonden

Van onze verslaggever.


Gistermiddag is in de bossen van Borneo het stoffelijk overschot aangetroffen van de Nederlandse multimiljonair L.B-B (80) uit Heerlen.

Hij was sinds augustus als vermist opgegeven.

Tegenover Uw verslaggever repte de dorpsoudste van Laban Rata, het basiskamp van Mount Kinabalu, dat de man was gewaarschuwd om geen trektocht te ondernemen. Hij beschreef de Nederlander als een mooie grote Indische man die per se de tocht in zijn eentje wilde maken. Het werd hem meermaals afgeraden aangezien het regenseizoen op het punt stond om los te barsten.

Toch vertrok hij op 1 augustus, en dit was de laatste dag dat hij in leven werd gezien.

Van de plaatselijke autoriteiten werd alleen vernomen dat het slechts resten waren die gevonden zijn. Vermoedelijk is hij het slachtoffer geworden van een tijger die daar meermaals is gezien.

De identiteit staat vast aangezien er een brief bij de laatste resten is aangetroffen.

Hij schijnt een laatste groet aan zijn geliefde echtgenote te hebben geschreven, die nu alleen verder moet. Bij navraag in Nederland vernam uw verslaggever dat de jonge weduwe (31) inmiddels door een goede huisvriend wordt bijgestaan.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page